fruktansvärt dålig uppdatering!

semestern har varit, och är underbar! 6 dagar på Waikiki, oahu, 6 dagar på underbara maui, och 5 dagar till på oahu, fast nu i en annan stad.
De första dagarna på waikiki var jättebra. Shopping, grymma restauranger, samt stranden med surfare. Maui har varit betydligt lugnare, och vi har hängt på resorten, badat i poolen, kört omkring ön i vår hyrbil och sett fantastisk natur. Tyvärr har vi lyckats boka ett hotell utan aircon och det är ett projekt att lägga Milton i 30 graders värme varje natt. Han är tydligen jättekänslig för värme, och föredrar att sova kallt. Han har dock varit fantastisk att resa med, att sitta 9 timmar i en bil som vi gjorde härromdagen var inga som hellst problem!
Imorgon bär det av till oahu igen, en ny hyrbik (har lovat måns en bil utan tak) och bort till en minre stad där vi ska bo i b&b på stranden. Flygresan blir ett äventyr igen, ett litet plan med plats för 8 passagerare, lite läskigt faktiskt.

bloggar lite blandade bilder från vår resa, och skriver mer utförligt lite senare när vi kommer hem.
kram kram

Kommentarer
Postat av: Sofie

hahah, mille är så go! men hurru, en del kort ser ju ut som dom där korten folk tar på kidnappade trädgårstomtar!? haha...

ta hand om er så hörs (och ses!!!) vi snart.

massa pussar

2008-06-15 @ 13:55:16
Postat av: Ulrika

Heej!

Ni verkar ha en helt underbar resa! Ser fram emot att få träffa "lill plutt" snart ;)

Ha det gott i solen vetja!

Zeb hälsar oxå.

Kramisar!

2008-06-18 @ 14:59:48
Postat av: Maria

Åååååh, jag vill nästan snatta lille milton - så jäkla go i sin hawaiistass!! När kommer ni hem? Vill fiiiiika och dricka rosé!!!

KRAMS

2008-06-18 @ 15:31:40
URL: http://tokyolove.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0